fbpx

Academy Trajecten

Academy Trajecten

SpiralTrain biedt een reeks aan complete cursus en certificerings academy trajecten voor beginnende en ervaren software developers. Gedurende de trajecten krijgen de deelnemers extra begeleiding, doen ze aanvullende case studies en kunnen ze hun kennis testen met proefexamens. Na het doorlopen van of gedurende een traject kunnen de deelnemers zich certificeren door examen te doen. Dit bewijs van kennis zal zeker ten goede komen aan hun positie op de arbeidsmarkt. Momenteel kunt u kiezen uit de volgende academy trajecten :

Java Programmer Academy

De Java Programmer Academy is een opleidingstraject waarmee u zich kunt certificeren tot Oracle Certified Java Programmer. Dit internationaal erkende certificaat is een bewijs van uw technische kennis en expertise met betrekking tot het ontwikkelen in Java. Het traject bestaat uit de cursussen Java Programmeren, Advanced Java Programmeren en Java Programmer Certification en duurt in totaal 11 dagen. Meer informatie vind u hier.

PHP Programmer Academy

De PHP Programmer Academy is een opleidingstraject waarmee u zich kunt certificeren tot Zend Certified PHP Programmer. Dit internationaal erkende certificaat is een bewijs van uw technische kennis en expertise met betrekking tot het ontwikkelen in PHP. Het traject bestaat uit de cursussen PHP Programmeren, Advanced PHP Programmeren en PHP Programmer Certification en duurt in totaal 8 dagen. Meer informatie vind u hier.

XML Certification Academy

De XML Certification Academy is opleidingstraject waarmee u zich kunt certificeren tot IBM Certified Developer-XML and Related Technologies. Dit internationaal erkende certificaat is een bewijs van uw technische kennis en expertise met betrekking tot het ontwikkelen met XML. Het traject bestaat uit de cursussen XML Fundamentals, XSLT Stylesheets en XML Schema en duurt in totaal 8 dagen. Meer informatie vind u hier.

C# Developer Academy

De C# Developer Academy is een opleidingstraject waarmee u zich kunt certificeren tot Microsoft Certified C# Application Developer and Certified Web Developer met Visual C#.NET. Deze certificaten zijn een bewijs van uw technische kennis en expertise met betrekking tot het ontwikkelen van applicaties voor het .NET platform met Visual C#.NET. Het traject bestaat uit de cursussen C# Programmeren en ASP.NET Web Development en duurt in totaal 10 dagen. Meer informatie vind u hier.