fbpx
 • nl
 • en
Vanaf 1 juni worden onze trainingen zowel klassikaal als virtueel op afstand georganiseerd. We volgen in onze ruime klaslokalen de richtlijnen van het RIVM met 1.5 meter afstand. We zijn je graag van dienst.

Cursus IIS Administration

Cursus IIS Administration
Regio:
 • Modules
 • Cursus
 • Inhoud
 • Algemene informatie
  Algemeen
 • Reviews
 • Certificaat
 • Module 1 : IIS Intro

  Module 2 : IIS Configuration

  Module 3 : Manage IIS

  IIS Setup
  Introduction
  History of IIS
  Installing IIS
  Web Platform Installer
  Creating Websites
  Adding SSL Certificates
  SSL Wildcard Certificates
  Configuration Intro
  Web.config
  Feature Delegation
  Application Pools Basic
  Application Pools Advanced
  Application Pools Strategy
  Management Intro
  Troubleshooting
  PowerShell
  Web Deployment

  Module 4 : IIS Extensions

  Module 5 : IIS 8 New Features

  IIS Extensions
  Introduction
  Extensions Overview
  URL Rewrite
  IIS Express
  IIS 8 Setup
  Application Initialization
  SNI
  SSL Management
  CPU Throttling
  Web Sockets
 • Doelgroep Cursus IIS Administration

  Cursus IIS Administration Systeem beheerders, programmeurs, technici en QA-medewerkers die IIS moeten beheren en configureren en die applicaties op IIS moeten installeren.

  Voorkennis IIS Administration

  Deelnemers moeten beschikken over elementaire computervaardigheden, zoals het surfen op het web en het benaderen van het file systeem. Kennis van web applicaties en andere web servers is bevorderlijk voor de begripsvorming.

  Uitvoering Training IIS Administration

  De onderwerpen worden besproken aan de hand van presentatie slides en demo's. De theorie wordt afgewisseld met oefeningen. De code wordt getest in verschillende browsers. De cursustijden zijn van 9.30 tot 16.30.

  Certificering IIS Administration

  De deelnemers krijgen na het goed doorlopen van de cursus een officieel certificaat IIS Administration.

 • Cursus IIS Administration

  In de cursus IIS Administration leren de deelnemers de kennis en vaardigheden om IIS 7.0 te beheren en te controleren. De cursus richt zich op de architectuur kenmerken van IIS 7.0 die de betrouwbaarheid, beveiliging, beheerbaarheid en prestaties verbeteren. De cursus biedt de kennis en vaardigheden om Internet Information Services (IIS) 7.0 servers en websites daarop succesvol te installeren, configureren, implementeren, beveiligen, monitoren en beheren. Na het voltooien van deze cursus zullen de deelnemers in staat zijn om de belangrijkste kenmerken van IIS 7.0, het IIS 7.0 security model, het request processing model en de metabase architectuur te beschrijven.

 • Cursusvorm

  Al onze cursussen zijn klassikale cursussen waarbij de cursisten aan de hand van een ervaren trainer met diepgaande materie kennis door de stof worden geleid. Theorie wordt steeds afgewisseld met oefeningen.

  Maatwerk

  We doen ook maatwerk  en passen dan de cursusinhoud aan op uw wensen. Op verzoek gaan we ook in op uw praktijkcases.

  Cursustijden

  De cursustijden zijn in pricipe van 9.30 tot 16.30. Maar we zijn hierin flexibel. Soms moeten mensen namelijk kinderen naar de opvang brengen of halen en komen andere tijden hun beter uit. In goed overleg kunnen we dan andere cursustijden afspreken.

  Hardware

  Wij zorgen voor de computers waarop de cursus gehouden kan worden. Op deze computer is de voor de cursus benodigde software al geinstalleerd. U hoeft geen laptop mee te nemen om aan de cursus te kunnen deelnemen. Als u liever op uw eigen laptop werkt kunt u hem desgewenst meenemen. De benodigde software wordt dan aan het begin van de cursus geinstalleerd.

  Software

  Onze cursussen worden over het algemeen gegeven met Open Source software zoals Eclipse, IntelliJ, Tomcat, Pycharm, Anaconda en Netbeans. Het digitale cursusmateriaal krijgt u na de cursus mee naar huis.

  Lunch

  De cursus is inclusief lunch die we in een restaurantje op loopafstand van het cursuslokaal gebruiken.

  Locaties

  De cursussen worden op diverse plaatsen in het land gepland. Een cursus gaat op een locatie door als er zich minimaal 3 mensen voor die locatie inschrijven. Als er inschrijvingen voor verschillende locaties zijn gaat de cursus door op onze hoofdlocatie is Houten net onder Utrecht. Een cursus op onze hoofdlocatie gaat ook door bij 2 inschrijvingen en regelmatig ook bij 1 inschrijving.  Overigens doen we ook cursussen op de locatie van de klant als men daar prijs op stelt.