fbpx

PHP Programmer Academy

PHP Programmer Academy

PHP certificering  in 8 cursus dagen voor 3250 Euro

De PHP Programmer Academy is een uniek en gedegen opleidingstraject waarmee u zich kunt certificeren tot Zend Certified PHP Programmer. Dit internationaal erkende certificaat is een bewijs van uw technische kennis en expertise met betrekking tot het ontwikkelen in PHP. Een Zend PHP Certification wordt hoog gewaardeerd in de markt voor PHP web developers. Bedrijven maken dankbaar gebruik van de kennis van Certified PHP Programmers voor het uitvoeren van software development projecten. Het examen zelf is geen onderdeel van de Academy maar dient apart te worden geboekt en aangeschaft.

Cursus : PHP Programmeren
Zelfstudie : Exercises en cases
Cursus : Advanced PHP Programmeren
Zelfstudie : Exercises en cases
Cursus : PHP Programmer Certification
Zelfstudie : Tests
Exam : PHP Programmer Exam
php-developer-certificate

Uniek in opzet

De PHP Programmer Academy bestaat uit een drietal modules die logisch op elkaar volgen en die opleiden tot een examen. De modules worden gevolgd op basis van open rooster, hetgeen betekent dat cursisten van verschillende bedrijven aan de opleidingen deelnemen. De opzet van de Academy is er op gericht dat u na afloop van iedere module uw kennis verder verwerkt door middel van zelfstudie en door praktijkervaring op te doen. Na afloop van de module krijgt u daartoe de beschikking over cases om het geleerde te oefenen en in praktijk te brengen. Alvorens de echte examens te doen krijgt u de kans uw kennis te testen door het doen van proefexamens. Na het behalen van de examens verkrijgt u de daarbij horende certificatie.

Doorlooptijd

De PHP Programmer Academy wordt 6 keer per jaar gegegeven en bestaat uit in totaal 8 cursusdagen in 2 maanden. Iedere 2 maanden start er een Academy. In het algemeen is het gezien de zwaarte van de stof af te raden om de modules kort achter elkaar te volgen. Veeleer ligt het voor de hand om na het volgen van een module eerst praktijkervaring op te doen met cases en exercises en vervolgens 1 of 2 maanden later de volgende modules te volgen en het bijbehorende examen te doen. Een doorlooptijd van een half jaar is niet ongebruikelijk, maar bij een hoog kennisniveau en leervermogen kan het ook sneller.

php-certified-original
php-mysql-apache

Wat leert u

Na het succesvol doorlopen van de PHP Programmer Academy bent u in staat PHP web applicaties te bouwen, databases te benaderen vanuit PHP applicaties, te werken met sessies en security te implementeren in PHP web applicaties. Gedurende de opleiding leert u verder werken met de NetBeans IDE.

Cases

Na afloop van diverse modules krijgt u een aantal exercises of een case om hetgeen in een module is geleerd toe te passen. De cases hebben betrekking op voorbeelden uit de praktijk van de web development en dragen een zakelijk karakter. De uitwerking van de exercises of de case wordt na verloop van tijd aan u uitgereikt.

php-elephant
zend-certification

Tests

Na afloop van de module die voorafgaat aan het examen voor een PHP programmer certificaat krijgt u een test die de voorbereiding vormt op het examen. De test is representatief voor het examen. Aan de hand van de tests kunt u zich een beeld vormen of u voldoende kennis heeft om het examen te kunnen halen. U krijgt de beschikking over 2 tests per examen.

Examens

Tijdens de Academy kan men het examen Zend Certified PHP Programmer afleggen. Een groot deel van het examen bestaat uit multiple choice vragen. Na het behalen van het examen verkrijgt men het bijbehorende certificaat.

Zend-Certified-PHP-Developer