fbpx

MasterClasses

Opleidingen

Course Java 9-10-11-12-13-14-... De Java Programmer Academy is een opleidingstraject waarmee u zich kunt certificeren tot Oracle Certified Java Programmer. Dit internationaal erkende certificaat is een bewijs van uw technische kennis en expertise met betrekking tot het ontwikkelen in Java. Het traject bestaat uit de cursussen Java Programmeren, Advanced Java Programmeren en Java Programmer Certification en duurt in totaal 11 dagen.
Lees meer…
De PHP Programmer Academy is een opleidingstraject waarmee u zich kunt certificeren tot Zend Certified PHP Programmer. Dit internationaal erkende certificaat is een bewijs van uw technische kennis en expertise met betrekking tot het ontwikkelen in PHP. Het traject bestaat uit de cursussen PHP Programmeren, Advanced PHP Programmeren en PHP Programmer Certification en duurt in totaal 8 dagen.
Lees meer…
De XML Certification Academy is opleidingstraject waarmee u zich kunt certificeren tot IBM Certified Developer-XML and Related Technologies. Dit internationaal erkende certificaat is een bewijs van uw technische kennis en expertise met betrekking tot het ontwikkelen met XML. Het traject bestaat uit de cursussen XML Fundamentals, XSLT Stylesheets en XML Schema en duurt in totaal 8 dagen.
Lees meer…
De C# Developer Academy is een opleidingstraject waarmee u zich kunt certificeren tot Microsoft Certified C# Application Developer and Certified Web Developer met Visual C#.NET. Deze certificaten zijn een bewijs van uw technische kennis en expertise met betrekking tot het ontwikkelen van applicaties voor het .NET platform met Visual C#.NET. Het traject bestaat uit de cursussen C# Programmeren en ASP.NET Web Development en duurt in totaal 10 dagen.
Lees meer…