fbpx

Trainingsvormen

Trainingsvormen

SpiralTrain kent verschillende trainingsvormen die hieronder nader worden toegelicht. Onze adviseurs staan u graag te woord om voor u de meest geschikte trainingsvorm te kiezen.

Open Rooster Trainingen

Veel trainingen kunnen gevolgd worden via ons Open Rooster. Deze trainingen worden op regelmatige tijden gepland. U komt dan in een klas met cursisten van andere bedrijven. De inhoud van de Open Rooster training staat vast en is beschreven in de bijbehorende infosheet op onze Website. De Open Rooster trainingen vinden plaats op onze locatie.

openrooster-training
IMG_0965

Trainingen op aanvraag

Een aantal trainingen die op onze Website staan worden niet regelmatig ingepland. Zij kunnen op aanvraag worden verzorgd. U kunt een voorkeurstijd aangeven wanneer u de training zou willen volgen. In overleg met u en andere deelnemers die zich hebben aangemeld wordt dan het beste tijdstip voor de training bepaald.

Groepstrainingen

Groepstrainingen hebben een inhoud zoals beschreven op onze Website, maar kunnen exclusief voor alleen deelnemers van uw bedrijf worden verzorgd. Groepstrainingen kunnen worden verzorgd op onze locatie maar kunnen desgewenst ook in-company worden uitgevoerd. De trainer komt dan naar u toe.

java acedemy
20161128_134856

Maatwerktrainingen

In geval van een groepstraining kunt u ook kiezen voor maatwerk. Bij maatwerktrainingen stemmen wij de inhoud en duur van de training in overleg met u af. In dat geval kunnen wij u een passende offerte doen op basis van de gewenste inhoud. Maatwerktrainingen kunnen als groepstraining worden uitgevoerd op onze of uw locatie.

Individuele Trainingen

In speciale gevallen zijn ook individuele trainingen mogelijk waarbij u persoonlijk getraind wordt door een van onze docenten. Per geval kunnen wij met u onderzoeken wat de mogelijkheden zijn en u desgewenst een passende offerte aanbieden.

individuele-training
hard aan het werk php

Open Leercentrum

Een aantal trainingen kunnen ook gevolgd worden in ons Open Leercentrum. Het cursusmateriaal voor deze trainingen kan door u in uw eigen tempo door middel van zelfstudie worden doorgenomen. Een docent is aanwezig om vragen te stellen. U komt dan in een klas te zitten met andere cursisten die mogelijk een andere training doen op basis van zelfstudie.