fbpx

Cursus React Native Mobile Development

Regio:
 • Inhoud
 • Training
 • Modules
 • Algemeen
  Algemeen
 • Reviews
 • Certificaat
 • Cursus React Native Mobile Development : Inhoud

  In de cursus React Native Mobile Development leren deelnemers mobiele applicaties te bouwen voor zowel Android als iOS devices met alleen JavaScript. Met React Native wordt development tijd bespaart omdat dezelfde code zowel gebruikt worden voor de app op Android als voor de app op iOS. React Native is gebaseerd op het door Facebook ontwikkelde ReactJS Framework. React Native en ReactJS zijn gebaseerd op dezelfde principes maar verschillen in hoe het User Interface wordt opgebouwd.

  React Native Intro

  De cursus React Native Mobile Development gaat van start met een bespreking van de basis architectuur van React Native. Aandacht wordt besteed aan de set React Native componenten waarmee mobile apps voor zowel iOS als Android met een native look and feel kunnen worden gemaakt.

  App Architecture

  Vervolgens wordt ingegaan op de structuur van Reactive Native apps en data uitwisseling met props en state. De virtual DOM, JSX en de render life cycle komen hierbij ter sprake.

  Components

  Dan passeren de diverse componenten in React Native de revue zoals ListView, ScrollView, Picker, Slider en Switch. En eveneens wordt stil gestaan bij ActivityIndicators en AsyncStorage.

  React Native API's

  Onderdeel van het cursus programma is ook de behandeling API's voor device interactie zoals AppState, BackHandler, ClipBoard, Geolocation en Dimensions, InteractionManager, Keyboard en LayoutAnimation. Sommige API's zijn specifiek voor Android of iOS en ook deze worden behandeld.

  Redux

  Dan is het tijd voor een bespreking van state management in een App middels Redux. Met Redux wordt de state op een centrale locatie, de Redux store, opgeslagen en worden de componenten via action dispatching van veranderingen op de hoogte gebracht.

  Platform Specifics

  Tenslotte wordt aandacht besteed aan een aantal platform specifieke zaken zoals native componenten die speciaal gericht zijn op iOS of Android.

 • Cursus React Native Mobile Development : Training

  Doelgroep Cursus React Native Mobile Development

  De cursus React Native Mobile Development is bedoeld voor developers die willen leren hoe ze cross-platform mobiele apps kunnen ontwikkelen met React Native.

  Voorkennis Cursus React Native Mobile Development

  Programmeerervaring in JavaScript is vereist en voorafgaande kennis van het React Framework en de ontwikkeling van mobiele apps is bevorderlijk voor de begripsvorming.

  Uitvoering Training React Native Mobile Development

  De stof wordt behandeld aan de hand van presentaties. Demo's worden gebruikt om de theorie te verduidelijken. Theorie en oefeningen worden tijdens de cursus afgewisseld. Het cursusmateriaal is in het Engels. De lestijden zijn van 9.30 uur tot 16.30 uur

  Certificering React Native Mobile Development

  De deelnemers ontvangen een officieel certificaat React Native Mobile Development na succesvolle afronding van de cursus.

  Cursus React Native Mobile Development
 • Cursus React Native Mobile Development : Modules

  Module 1 : Intro React Native

  Module 2 : App Architecture

  Module 3 : Components

  What is React Native?
  Native Components
  Platform Support
  On top of React
  JavaScript Glue
  Cross Platform
  Installing React Native
  NodeJS Setup
  Installing Yarn
  Install JDK
  Creating Projects
  React Native CLI
  Virtual DOM
  Render Bridges
  JSX
  React Components
  State and Props
  Render Life Cycle
  Immutability
  Container Components
  Flexbox Support
  Inputs
  Router Flux
  Styling
  View and ListView
  ScrollView
  WebView
  Buttons
  Modal
  ActivityIndicator
  Picker and Switch
  Status Bar
  Slider
  Image
  Text Alert
  AsyncStorage

  Module 4 : API's

  Module 5 : Redux

  Module 6 : Platform Specifics

  AccessibilityInfo
  Alert and AlertIOS
  AppState
  BackHandler
  ClipBoard
  Geolocation and Dimensions
  InteractionManager
  Keyboard
  LayoutAnimation
  NetInfo
  PixelRatio
  ToastAndroid
  Vibration
  React with Redux
  Three Principles
  Single Source of Truth
  Read Only State
  Action Dispatching
  Pure Functions
  Initial State
  Redux Store
  Reducers
  Dispatching
  Data Flow
  Unidirectional
  Async Flow
  Native Components
  iOS Simulator
  iOS-Specific Components
  ActionSheetIOS
  DatePickerIOS
  SegmentedControlIOS
  Android-Specific Components
  Android Emulator
  eject Command
  USB Debugging
  DatePicker Android
  TimePickerAndroid
  ViewPagerAndroid
 • Cursus React Native Mobile Development : Algemeen

  Cursusvorm

  Al onze cursussen zijn klassikale cursussen waarbij de cursisten aan de hand van een ervaren trainer met diepgaande materie kennis door de stof worden geleid. Theorie wordt steeds afgewisseld met oefeningen.

  Maatwerk

  We doen ook maatwerk  en passen dan de cursusinhoud aan op uw wensen. Op verzoek gaan we ook in op uw praktijkcases.

  Cursustijden

  De cursustijden zijn in pricipe van 9.30 tot 16.30. Maar we zijn hierin flexibel. Soms moeten mensen namelijk kinderen naar de opvang brengen of halen en komen andere tijden hun beter uit. In goed overleg kunnen we dan andere cursustijden afspreken.

  Hardware

  Wij zorgen voor de computers waarop de cursus gehouden kan worden. Op deze computer is de voor de cursus benodigde software al geinstalleerd. U hoeft geen laptop mee te nemen om aan de cursus te kunnen deelnemen. Als u liever op uw eigen laptop werkt kunt u hem desgewenst meenemen. De benodigde software wordt dan aan het begin van de cursus geinstalleerd.

  Software

  Onze cursussen worden over het algemeen gegeven met Open Source software zoals Eclipse, IntelliJ, Tomcat, Pycharm, Anaconda en Netbeans. Het digitale cursusmateriaal krijgt u na de cursus mee naar huis.

  Lunch

  De cursus is inclusief lunch die we in een restaurantje op loopafstand van het cursuslokaal gebruiken.

  Locaties

  De cursussen worden op diverse plaatsen in het land gepland. Een cursus gaat op een locatie door als er zich minimaal 3 mensen voor die locatie inschrijven. Als er inschrijvingen voor verschillende locaties zijn gaat de cursus door op onze hoofdlocatie is Houten net onder Utrecht. Een cursus op onze hoofdlocatie gaat ook door bij 2 inschrijvingen en regelmatig ook bij 1 inschrijving.  Overigens doen we ook cursussen op de locatie van de klant als men daar prijs op stelt.

  Evaluaties

  Na afloop van iedere cursus worden de deelnemers verzocht de cursus te evalueren ten aanzien van cursusinhoud, cursusmateriaal, trainer en locatie. Het evaluatie formulier staat op https://www.klantenvertellen.nl/reviews/1039545/spiraltrain. De evaluaties van voorgaande deelnemers en voorgaande cursussen kunnen daar ook worden teruggevonden.

  Copyright

  De intellectuele eigendomsrechten van de gepubliceerde cursus inhoud, ook wel aangeduid als infosheet, behoren toe aan SpiralTrain. Het is niet toegestaan de cursusinformatie, de infosheet, te publiceren in schiftelijke dan wel digitale vorm zonder de uitdrukkelijke toestemming van SpiralTrain. Onder de cursus inhoud dient te worden verstaan de beschrijving van de cursus inhoud in zinnen alsmede de indeling van de cursus in modules en onderwerpen in de modules.

 • Cursus React Native Mobile Development : Reviews

 • Cursus React Native Mobile Development : Certificaat