fbpx

Cursus Ruby on Rails Programmeren

Cursus Ruby on Rails Programmeren
Regio:
3 dagen
Inschrijven
€ 1499
Downloads:
 • Modules
 • Cursus
 • Inhoud
 • Algemene informatie
  Algemeen
 • Reviews
 • Module 1 : Rails Intro

  Module 2 : Rails and REST

  Module 3 : Active Record

  Introducing Ruby
  Installing Ruby on Rails
  Rails Environments and Configuration
  Rails Routing
  REST (Representational State Transfer), Resources and Rails
  Controllers
  Active Record
  ActiveRecord Migrations
  Active Record Associations
  Validations
  Advanced Active Record

  Module 4 : Rails Actions

  Module 5 : Security

  Module 6 : Performance

  Action View
  Helpers (Advanced)
  Rails and AJAX
  Session Management
  Authentications and UserControl
  XML and Active Resource
  Action Mailer
  Caching and Performance (Advanced)
  Logging and Troubleshooting
  RSpec and Rails API
  Plugins
  Batch and Background Processing
 • Doelgroep Cursus Ruby on Rails Programmeren

  Cursus Ruby on Rails Deze cursus is bedoeld voor developers die willen werken met het state of the art framework Ruby on Rails.

  Voorkennis Ruby on Rails Programmeren

  Om aan deze cursus te kunnen deelnemen is ervaring met programmeren in Ruby of kennis van Ruby vereist. Kennis van web standaarden zoals HTTP en HTML is bevorderlijk voor de begripsvorming.

  Uitvoering Training Ruby on Rails

  De theorie wordt besproken aan de hand van presentatie slides. De concepten worden geïllustreerd met demo's. De theorie wordt afgewisseld met oefeningen. De cursustijden zijn van 9.30 tot 16.30.

  Certificering Ruby on Rails Programmeren

  De deelnemers krijgen na het goed doorlopen van de cursus een officieel certificaat Ruby on Rails Programmeren.

 • Cursus Ruby on Rails

  In de cursus Ruby on Rails worden de deelnemers opgeleid tot Rails ontwikkelaars. Rails is een framework voor het pragmatisch ontwikkelen van een full-blown webapplicatie. Het framework is gebaseerd op de Model Driven ontwerp paradigma. Eerst de belangrijkste kenmerken van de Ruby programmeertaal besproken. Deze kennis is nodig om te kunnen ontwikkelen zonder al te veel problemen met de rails. Na deze inleiding, de aandacht is volledig gericht op de Rails-framework. De hele Rails stack (model, view en controller) wordt in extenso behandeld. Vervolgens worden alle belangrijke kwesties voor de succesvolle bouw van een Rails applicatie op de agenda staan, zoals Active Record, Actie View en Controller.

 • Cursusvorm

  Al onze cursussen zijn klassikale cursussen waarbij de cursisten aan de hand van een ervaren trainer met diepgaande materie kennis door de stof worden geleid. Theorie wordt steeds afgewisseld met oefeningen.

  Maatwerk

  We doen ook maatwerk  en passen dan de cursusinhoud aan op uw wensen. Op verzoek gaan we ook in op uw praktijkcases.

  Cursustijden

  De cursustijden zijn in pricipe van 9.30 tot 16.30. Maar we zijn hierin flexibel. Soms moeten mensen namelijk kinderen naar de opvang brengen of halen en komen andere tijden hun beter uit. In goed overleg kunnen we dan andere cursustijden afspreken.

  Hardware

  Wij zorgen voor de computers waarop de cursus gehouden kan worden. Op deze computer is de voor de cursus benodigde software al geinstalleerd. U hoeft geen laptop mee te nemen om aan de cursus te kunnen deelnemen. Als u liever op uw eigen laptop werkt kunt u hem desgewenst meenemen. De benodigde software wordt dan aan het begin van de cursus geinstalleerd.

  Software

  Onze cursussen worden over het algemeen gegeven met Open Source software zoals Eclipse, IntelliJ, Tomcat, Pycharm, Anaconda en Netbeans. Het digitale cursusmateriaal krijgt u na de cursus mee naar huis.

  Lunch

  De cursus is inclusief lunch die we in een restaurantje op loopafstand van het cursuslokaal gebruiken.

  Locaties

  De cursussen worden op diverse plaatsen in het land gepland. Een cursus gaat op een locatie door als er zich minimaal 3 mensen voor die locatie inschrijven. Als er inschrijvingen voor verschillende locaties zijn gaat de cursus door op onze hoofdlocatie is Houten net onder Utrecht. Een cursus op onze hoofdlocatie gaat ook door bij 2 inschrijvingen en regelmatig ook bij 1 inschrijving.  Overigens doen we ook cursussen op de locatie van de klant als men daar prijs op stelt.