fbpx

Cursusmateriaal

Cursusmateriaal

Onze trainingen worden gegeven aan de hand van hoogwaardige cursusmaterialen voor software developers. De cursusmaterialen zijn ontwikkeld door ervaren specialisten en zijn uitgebreid getest in de praktijk. Al onze cursusmaterialen zijn in het Engels. We houden onze cursusmaterialen up-to-date met de nieuwste versies van de tools en talen.

Klassikale training

Onze cursusmaterialen zijn bij uitstek geschikt voor klassikale training met een leidende rol voor de trainer. In veel gevallen kunnen ze echter ook worden gebruikt voor zelfstudie in een open leercentrum.

frontpages
titleandgeneralremarks

Leren door te doen

De cursusmaterialen die wij gebruiken zijn gericht op het leren door te doen. Het leren van nieuwe technologieën en talen gaat het best als de theorie onmiddellijk wordt gevolgd door praktische oefeningen. De cursusmaterialen zijn dan ook gebaseerd op het 50% theorie 50% praktijk principe.

Manuals

Wij gebruiken manuals voor cursussen met een duur van 1 tot 5 dagen. De manuals worden aangeboden in de vorm van gedrukte handleidingen in A4-formaat. De pagina’s worden ingebonden met 32 metalen ringen en een harde kaft pagina. De manuals bevatten slides, notes pagina’s en oefeningen. Naast het manual krijgt elke cursist bovendien een boekhandel boek ter naslag.

contentandsummary
figures

Modules

De cursussen zijn onderverdeeld in modules die elk een afgebakend onderwerp bespreken. Modules hebben een lengte van ongeveer een dagdeel en worden gevolgd door een oefening. Elke module begint met een pagina die de positie van de module in de cursus toont. Elke module wordt afgesloten met een samenvatting van de besproken onderwerpen.

Case Studies

In de meeste van onze cursussen doorlopen de studenten een case study die uit het niets in een aantal oefeningen uitgroeit tot een werkende voorbeeld applicatie. Voorbeelden van case studies in onze cursussen zijn de de implementatie van een Autoverhuur systeem, een Web Shop applicatie, een Hypotheek Calculator en een Navigatie systeem. .

exercises
certificate

Presentatie

De docent kan de cursusinhoud presenteren aan de hand van een PDF met slides die synchroniseren met de pagina’s in het manual. Elke presentatie bevat veel grafische afbeeldingen om de concepten uit te leggen. Er zijn ook veel links naar demo’s die de concepten bespreken en verwijzingen naar oefeningen op gezette punten. In de notes pagina’s van de manuals kunnen de cursisten aanvullende informatie vinden die tijdens de oefening kan worden gebruikt. .

USB-stick

Elke cursus manual is voorzien van een USB-stick. Hierop staan de instructies voor de cursus installatie, de benodigde software, de demo’s, de oefeningen en de uitwerkingen van de oefeningen, study guides, achtergrond artikelen en andere aanvullende informatie. De USB-stick wordt meestal aan het begin van de cursus gekopieerd naar de harde schijf van de computer van de cursist. De USB-stick hoort bij het cursusmateriaal en mag na afloop van de cursus mee worden genomen. In zijn eigen omgeving kan de cursist dan de cursusomgeving opnieuw opbouwen omdat alle benodigdheden op de USB-stick aanwezig zijn.

USB-stick Spiraltrain
evaluationform

Maatwerk cursusmateriaal

Wij maken regelmatig aangepast cursusmateriaal voor onze klanten. We kunnen combinaties maken van modules uit verschillende cursussen of nieuwe modules op aanvraag leveren. Ook is het mogelijk om uw eigen branding toe te laten voegen aan de cursusmaterialen.