fbpx
  • nl
  • en

Python Cursussen

Python Cursussen

Python is een populaire script taal waarmee snel applicaties kunnen worden ontwikkeld. SpiralTrain verzorgt zowel klassikale basis als advanced Python trainingen. SpiralTrain verzorgt ook cursussen Python Data Analysis met NumPy, Pandas, Anaconda en Jupyter notebooks en trainingen Python Web Applicaties met het Django Framework. Bezoek onze LinkedIn, Facebook of Instagram pagina voor een impressie van SpiralTrain. Klik op onderstaande links voor meer informatie over de cursussen en het rooster.

Cursus Python Programmeren4 dagen€ 1750
Cursus Advanced Python Programmeren4 dagen€ 1950
Cursus Data Analyse met Python4 dagen€ 1999
Cursus Data Analyse met PySpark4 dagen€ 2250
Cursus Django Web Development3 dagen€ 1650
Cursus Flask Web Development3 dagen€ 1650
Cursus Scientific Python2 dagen€ 1199
Cursus Python NumPy1 dag€ 599

Python is een veel gebruikte general-purpose, geïnterpreteerde en dynamische programmeertaal. Bij het ontwerp van Python is veel aandacht besteed aan de leesbaarheid van de code. De Python syntax stelt programmeurs in staat om concepten in minder regels code uit te drukken dan mogelijk is in talen als C++ of Java.
Python heeft taalconstructies waarmee duidelijke programma’s geschreven kunnen worden op zowel kleine als grote schaal. Python ondersteunt verder diverse programmeer paradigma’s zoals object-geori├źnteerd, imperatief en functioneel programmeren evenals procedureel programmeren. De taal heeft een dynamisch type system en automatisch memory management en heeft daarnaast een uitgebreide standard library.
Python werd eind 1980 bedacht. De implementatie begon in december 1989 en werd gedaan door Guido van Rossum op het Centrum Wiskunde & Informatica (CWI) in Nederland. Python kan gezien worden als de opvolger van de ABC taal die exception handling en interfacing met het operating system Amoeba ondersteunde. Van Rossum is de belangrijkste auteur van Python’s en hij speelt nog steeds een centrale rol bij het bepalen van de richting waarin Python zich ontwikkelt. Dit wordt weerspiegeld in de titel die de Python community hem heeft gegeven : benevolent dictator for life.