fbpx

Mobile Cursussen

Mobiele apps draaien voornamelijk op mobiele telefoons en tablets van Android en iOS van Apple. SpiralTrain verzorgt zowel app development trainingen in Android met Java en Kotlin als ook trainingen in iOS met Swift and Objective C. SpiralTrain verzorgt ook crossplatform development trainingen Xamarin en PhoneGap. Bezoek onze LinkedIn, Facebook of Instagram pagina voor een impressie van SpiralTrain. Klik op onderstaande links voor meer informatie en het rooster.

Mobile Development Cursuslijst

Cursus Ionic Mobile Development 3 dagen € 1650
Cursus React Native Mobile Development 3 dagen € 1650
Cursus Flutter Mobile Development 3 dagen € 1650
Cursus Android Fundamentals 1 dag € 599
Cursus Android Programmeren 3 dagen € 1650
Cursus iOS Development met Swift 5 dagen € 2450
Cursus Objective C Programmeren 3 dagen € 1650
Cursus Xamarin Fundamentals 2 dagen € 1199
Cursus Xamarin Mobile Development 4 dagen € 2250
Cursus Kotlin Programmeren 3 dagen € 1650
Cursus Swift Programmeren 3 dagen € 1499
Cursus PhoneGap Programmeren 2 dagen € 1199

Mobile Apps

De ontwikkeling van mobiele applicaties is vergelijkbaar met de ontwikkeling van web applicaties en heeft zijn oorsprong in de meer traditionele software development. Een cruciaal verschil is echter dat mobiele applicaties (apps) vaak specifiek worden geschreven om te profiteren van de unieke functies die een bepaald mobiel device biedt. Een gaming-app kan bijvoorbeeld worden geschreven om te profiteren van de accelerometer van de iPhone.

Native App Development

Een manier om ervoor te zorgen dat applicaties optimale prestaties op een bepaald device laten zien, is door de applicatie (app) native voor dat device te ontwikkelen. Dit betekent dat de code op een laag niveau specifiek is geschreven voor de processor van een bepaald device. Wanneer een app op meerdere operating systemen moet worden uitgevoerd, is er echter weinig of geen code die kan worden hergebruikt. De applicatie moet in feite worden herschreven voor elk specifiek device.

Browser Apps

In de toekomst wordt verwacht dat een meerderheid van de ontwikkelingsinspanningen op het gebied van mobiele toepassingen zich zullen richten op het maken van op de browser gebaseerde toepassingen die apparaat onafhankelijk zijn. Browser-gebaseerde applicaties zijn eenvoudig websites die zijn gebouwd voor mobiele browsers. Dergelijke sites zijn gebouwd om snel te laden via een mobiel netwerk en hebben een gebruiksvriendelijke navigatie.