fbpx

Test Cursussen

Unit Testen, Acceptatie Testen, Test Automatisering en Test Driven Development zijn onlosmakelijk verbonden met het proces van applicatie ontwikkeling. SpiralTrain verzorgt diverse klassikale test cursussen voor testers en developers. Bezoek onze LinkedIn, Facebook of Instagram pagina voor een impressie van SpiralTrain. SpiralTrain verzorgt ook test automatiserings cursussen met toolkits als Selenium, Fitnesse en Cucumber. Klik op onderstaande links voor meer informatie over de cursussen en het rooster.


JAV350Java voor TestersOpen Rooster3 dagen
JAV950Test Driven Development with JUnitOpen Rooster2 dagen
TLG700Web Testing met SeleniumOpen Rooster2 dagen
TST200Acceptatie Testen met FitnesseOpen Rooster1 dag
TST400Performance TestingOpen Rooster2 dagen

Om aan de groeiende hoeveelheid test werk te blijven voldoen neemt het aandeel en het belang van testautomatisering toe. Het implementeren van testautomatisering kan door een deel van het gebruikelijke testwerk te automatiseren. Het voordeel hiervan is dat er sneller en vaker getest kan worden, waardoor je sneller inzicht krijgt in de correcte werking van je applicatie en uiteindelijk sneller naar de markt kunt met je applicatie.
Door middel van testautomatisering blijf je de applicatie continu testen. Het is dus niet een oplossing die je alleen projectmatig inzet tijdens de bouw- of ontwikkelfase, maar in feite kun je testautomatisering zien als een oplossing, die continu inzicht geeft in de conditie en kwaliteit van je applicatie. Op basis van die gegevens krijg je inzicht in wat er nodig is voor bijvoorbeeld onderhoud en beheer van de applicatie.
De testautomatiseerder functie blijft nodig om bij te blijven met het automatiseren van nieuwe of gewijzigde functionaliteit, het runnen van scripts en het maken van analyses. Ook kan deze automatiseerder de omgeving van de applicatie en testdata managen en het versie- en licentiebeheer doen.