fbpx

Test Cursussen

Unit Testen, Acceptatie Testen, Test Automatisering en Test Driven Development zijn onlosmakelijk verbonden met het proces van applicatie ontwikkeling. SpiralTrain verzorgt diverse klassikale test cursussen voor testers en developers. Bezoek onze LinkedIn, Facebook of Instagram pagina voor een impressie van SpiralTrain. SpiralTrain verzorgt ook test automatisering cursussen met toolkits als Selenium, Fitnesse en Cucumber. Klik op onderstaande links voor meer informatie over de cursussen en het rooster.

Test Cursuslijst

Cursus C# voor Testers 3 dagen € 1650
Cursus SOAP UI API Testing 2 dagen € 1199
Cursus SpecFlow Acceptatie Testen 2 dagen € 1199
Cursus C++ Unit Testing 2 dagen € 1199
Cursus Java voor Testers 3 dagen € 1650
Cursus Web Testing met Selenium 2 dagen € 1199
Cursus Cucumber Acceptatie Testen 2 dagen € 1199
Cursus Performance Testing 2 dagen € 1199
Cursus Fitnesse Acceptatie Testen 1 dag € 599
Cursus Test Driven Development met JUnit 2 dagen € 1199

Test Automatisering

Om aan de groeiende hoeveelheid test werk te blijven voldoen neemt het aandeel en het belang van testautomatisering toe. Het implementeren van testautomatisering kan door een deel van het gebruikelijke testwerk te automatiseren. Het voordeel hiervan is dat er sneller en vaker getest kan worden, waardoor je sneller inzicht krijgt in de correcte werking van je applicatie en uiteindelijk sneller naar de markt kunt met je applicatie.

Kwaliteitscontrole

Door middel van testautomatisering blijf je de applicatie continu testen. Het is dus niet een oplossing die je alleen projectmatig inzet tijdens de bouw- of ontwikkelfase, maar in feite kun je testautomatisering zien als een oplossing, die continu inzicht geeft in de conditie en kwaliteit van je applicatie. Op basis van die gegevens krijg je inzicht in wat er nodig is voor bijvoorbeeld onderhoud en beheer van de applicatie.

Analyse en Management

De test automatisering functie blijft nodig om bij te blijven met het automatiseren van nieuwe of gewijzigde functionaliteit, het runnen van scripts en het maken van analyses. Ook kan deze automatiseerder de omgeving van de applicatie en testdata managen en het versie- en licentiebeheer doen.