fbpx

Data Science Cursussen

Data Science, Data Analyse en Machine Learning zijn disciplines  die waarde creëren  uit grote hoeveelheden data met behulp van programmeertalen.  De toepassingen zijn talrijk en de vraag naar kennis over deze technieken is enorm.  SpiralTrain verzorgt klassikale en advanced Data Science trainingen  in Python, R en Java. Bezoek onze LinkedInFacebook of Instagram pagina voor een impressie van SpiralTrain. Klik op onderstaande links voor meer informatie over de cursussen en het rooster.

Data Science Cursuslijst

Cursus Julia Computing 3 dagen € 1850
Cursus Machine Learning met TensorFlow 3 dagen € 1850
Cursus Data Analyse met Power BI 2 dagen € 1199
Cursus Data Analyse met Tableau 2 dagen € 1199
Cursus Data Analyse met R 4 dagen € 2250
Cursus Data Analyse met Python 4 dagen € 2250
Cursus Machine Learning met Python 4 dagen € 2450
Cursus Machine Learning met R 4 dagen € 2450
Cursus Hadoop voor Big Data 3 dagen € 1950
Cursus PySpark voor Big Data 4 dagen € 2450

Big Data en Data Analysis

Data Science is een vakgebied dat in de laatste jaren in een stroomversnelling is geraakt. Het gaat over het vinden van complexe patronen in grote stromen data die je met traditionele analysetools niet kan vinden. Je bouwt een model om die patronen op te sporen, te analyseren en te valideren. Het proces van Data Science bestaat uit een cyclus van stappen. Op ieder moment van de dag wordt data gegenereerd en opgeslagen in databases. Voor het verkrijgen van de juiste model moet je bepalen welke data hieruit relevant zijn. Het herschikken, filteren en transformeren van data wordt gedaan met behulp van een programmeer taal.

Python en R

Met talen zoals Python en R wordt de data getransformeerd naar modellen die gebruikt kunnen worden bij het doen van voorspellingen. Nadat de data geprepareerd en getransformeerd is, kan de Data Analist aan de slag met statistiek. Door middel van het leggen van causale verbanden kan een Data Analist  dan voorspellingen doen. Een veelgebruikte statistische methode om causale verbanden te meten is de regressie analyse.

Machine Learning

Daarnaast kunnen ook voorspellingen gedaan worden met behulp van Machine Learning waarbij voorspellingen worden gedaan door algoritmen die zelf lerend zijn. Tot slot wordt de data visueel in kaart gebracht. Dit is een belangrijke stap doordat verbanden vaak pas zichtbaar zijn als deze visueel weergeven zijn.