fbpx

C en C++ Cursussen

De talen C en C++ worden het meest gebruikt voor razendsnelle applicaties en voor embedded applicaties die de hardware benaderen. SpiralTrain verzorgt klassikale basis en advanced C en C++ trainingen. Ook verzorgen wij trainingen in de taal Rust die wel de opvolger van C++ wordt genoemd en in Objective C voor mobiele applicaties. Bezoek onze LinkedIn, Facebook of Instagram pagina voor een impressie van SpiralTrain. Klik op onderstaande links voor meer informatie over de cursussen en het rooster.

C en C++ Cursuslijst

Cursus C++ Unit Testing 2 dagen € 1199
Cursus C++ 11-14-17-20 2 dagen € 1199
Cursus C Programmeren 5 dagen € 2450
Cursus Advanced C Programmeren 3 dagen € 1650
Cursus C++ Programmeren 5 dagen € 2450
Cursus Advanced C++ Programmeren 4 dagen € 2250
Cursus Modern C++ Programmeren 4 dagen € 2250
Cursus Objective C Programmeren 3 dagen € 1650
Cursus Rust Programmeren 3 dagen € 1750

C History

C is oorspronkelijk tussen 1969 en 1973 ontwikkeld door Dennis Ritchie bij Bell Labs. Het is gebruikt om een nieuwe versie van het Unix operating system te schrijven. Sindsdien is C uitgegroeid tot één van de meest gebruikte programmeertalen aller tijden met C-compilers van verschillende leveranciers die beschikbaar zijn voor het merendeel van de computer architecturen en operating systems.

ANSI C Standaard

C is sinds 1989 gestandaardiseerd door het American National Standards Institute (ANSI) en vervolgens door de International Organization for Standardization (ISO).

Toepassing van C

C is een general-purpose en imperatieve programmeertaal. De taal C ondersteunt gestructureerd programmeren, lexicale variabele scope en recursie, terwijl een statisch type system veel onbedoelde operaties voorkomt. Door de manier waarop C is ontworpen heeft de taal constructies die efficiënt mappen op typische machine instructies. Daarom wordt C veel gebruikt in applicaties die voordien in assembly language waren gecodeerd zoals operating systems en embedded software.

C++ als Hybride Programmeertaal

C++ is een general-purpose programmeertaal. C++ heeft imperatieve, object-georiënteerde en generieke kenmerken, terwijl het ook faciliteiten heeft voor low-level memory manipulation. C++ is ontworpen met het oog op systeem programmering en het programmeren van embedded systemen met een beperkte resources.

C++ Efficiëntie

C++ is ook bij uitstek geschikt voor grote systemen waarbij de nadruk ligt op snelheid, efficiëntie en flexibiliteit. C++ is een gecompileerde taal waarvan implementaties beschikbaar zijn op vele platformen en die worden geleverd door verschillende organisaties waaronder de Free Software Foundation (FSF’s GCC), LLVM, Microsoft, Intel en IBM.