fbpx

Waarom SpiralTrain

Waarom een cursus bij Spiraltrain?

SpiralTrain is een opleidingsinstituut dat zich bij uitstek richt op trainingen voor software developers en zaken die raken aan software development. Het is onze visie dat de hoeveelheid software in de toekomst alleen maar zal toenemen en dat de behoefte aan mensen die daar kennis van hebben zal blijven stijgen. En niet alleen de hoeveelheid software groeit ook de complexiteit ervan neemt toe. Software wordt geschreven door programmeurs en daar zullen er steeds meer van nodig zijn. Wij richten ons door middel van opleidingen op die markt. Eigenlijk zou iedereen die daar enigzins toe in staat is moeten leren programmeren en zou je daar al op de basisschool mee moeten beginnen.

Specialisme

Wij hebben ons gespecialiseerd in dit éne segment van de IT omdat wij niet overal goed in kunnen en willen zijn. Wie bieden zowel trainingen aan voor beginnende programmeurs die zich de basis van talen en tools eigen willen maken als ook trainingen voor ervaren software professionals die zich willen bekwamen in de nieuwste versie van een taal of een framework. Wij vinden het belangrijk dat mensen door onze cursussen beter opgeleid worden en zo ook betere kansen op de arbeidsmarkt krijgen. Innovatie hieromtrent is essentieel is en we gaan dan ook met de tijd mee en voegen gaandeweg nieuwe cursussen en modules toe aan ons curriculum.

Wij hebben niet de pretentie de grootste te zijn en willen dat ook helemaal niet worden. We willen ons werk gewoon goed doen en zullen dan vanzelf wel groeien. Maar de groei van ons bedrijf is geen doelstelling op zich. En zoals gezegd, wij zijn specialist in developer training.  Voor eindgebruikers trainingen of trainingen op het gebied van netwerken of systeembeheer verwijzen wij u met genoegen door naar onze partners die daar beter in zijn.

Kenmerken

De trainingen van SpiralTrain kenmerken zich door de volgende punten :
• Handson trainingen en leren door te doen
• Hoog opgeleide trainers met veel ervaring in de praktijk
• Didactisch verantwoord eigen cursusmateriaal
• Flexibele instelling en aanpasbare cursustijden
• Mogelijkheid tot maatwerk trainingen
• Trainingen die doorgaan ook met minder deelnemers
• Kleine groepen met veel ruimte voor persoonlijke aandacht
• Laagdrempelige organisatie met direct contact
• Een uitstekende lunch om tussen de middag aan te sterken
• Een duidelijke beschrijving van de inhoud van een training

Kosten

Onze prijzen zijn duidelijk en eenduidig. De prijs die u bij ons op de web site ziet staan is de prijs exclusief BTW. Er zijn verder geen verborgen kosten waardoor u onverwacht voor verrassingen kunt komen te staan. De prijzen van onze cursussen worden niet extra verhoogd met verborgen kosten zoals locatiekosten, lunchkosten, arrangementkosten of materiaalkosten. Onze cursussen zijn inclusief lunch, lokaal en computergebruik en cursusmateriaal. Het cursusmateriaal krijgt u na afloop mee naar huis. Iedere cursist krijgt na het doorlopen van de cursus een gratis certificaat van deelname. U betaalt de prijs inclusief 21% BTW.

Wilt u ook een cursus volgen bij SpiralTrain? Dat kan. Zie hier ons gehele cursusaanbod: lijst met cursussen
Lees meer over onze naam