fbpx

Cloud Cursussen

Cloud Computing betreft het leveren van computing services zoals servers, opslag, databases, networking, software en analytics via het Internet. Resources zijn hierdoor flexibeler in te zetten en ook wordt de schaalbaarheid vergroot. In de meest simpele termen gaat cloud computing over het opslaan en benaderen van data en applicaties via het Internet in plaats van via de harde schijf van de computer. Cloud Services worden geleverd door diverse leveranciers waarvan Amazon met AWS, Microsoft met Azure en Google met de Google Cloud de bekendste zijn. Doorgaans betaal je alleen voor de Cloud Services die je gebruikt, waardoor de kosten kunnen worden verlaagd en de infrastructuur efficiënter kan worden beheerd en opgeschaald als behoeften veranderen. Bezoek onze LinkedInFacebook of Instagram pagina voor een impressie van SpiralTrain. Klik op onderstaande links voor meer informatie over de cursussen en het rooster.

Cloud Cursuslijst

Cursus AWS Foundations
Cursus AWS Foundations
Code: CLO310
Eerste start: 29-04-2024
1 dag € 699
Course AWS Administrator
Cursus AWS Administrator
Code: CLO320
Eerste start: 24-04-2024
3 dagen € 2250
Cursus Azure Administrator
Cursus Azure Administrator
Code: CLO220
Eerste start: 29-04-2024
3 dagen € 2250
Cursus Azure Fundamentals
Cursus Azure Fundamentals
Code: CLO210
Eerste start: 10-05-2024
1 dag € 699
Quarkus Cloud Development Course
Cursus Quarkus Cloud Development
Code: CLO500
Eerste start: 27-05-2024
3 dagen € 1999
Google Cloud Development Course
Cursus Google Cloud Development
Code: CLO400
Eerste start: 09-05-2024
2 dagen € 1499
Course Azure Cloud Development
Cursus Azure voor Developers
Code: CLO300
Eerste start: 06-05-2024
4 dagen € 2650
Course AWS Cloud Development
Cursus AWS voor Developers
Code: CLO200
Eerste start: 30-04-2024
4 dagen € 2650
Course Cloud Computing Overview
Cursus Cloud Computing Overview
Code: CLO100
Eerste start: 06-05-2024
2 dagen € 1499

Amazon Web Services

Amazon Web Services (AWS) is het cloud platform dat aangeboden wordt door de e-commerce gigant Amazon. AWS biedt veel geavanceerde technologieën die in de cloud computing-industrie beschikbaar zijn. Zo geeft AWS software developers de mogelijkheid servers, opslag en netwerken in de cloud te gebruiken. En ook zijn er faciliteiten voor remote computing, e-mail, mobiele ontwikkeling en beveiliging. AWS was een van de eerste bedrijven die een pay-as-you-go cloud computing-model introduceerde. In dit model kunnen resources als rekenkracht en opslag worden geschaald als gebruikers dat nodig hebben.

Azure

Azure is het publieke cloud platform van Microsoft, waarmee snel en eenvoudig complexe publieke en bedrijfsinterne services en applicaties gebouwd, geïmplementeerd en beheerd kunnen worden. Het Microsoft Azure platform biedt een enorm scala aan diensten, waaronder SaaS-, IaaS- en PaaS-diensten, Managed Database services en een reeks aan betrouwbare ontwikkeltools en technologieën. Azure ondersteunt tevens vele programmeertalen, frameworks, besturingssystemen, databases en apparaten.

Google Cloud

Het Google Cloud Platform (GCP) is een set van cloud computing-services die dezelfde infrastructuur gebruikt die Google ook gebruikt voor zijn eindgebruikersproducten, zoals Google Search, Gmail, File Storage en YouTube. Naast een reeks management tools biedt het een reeks modulaire cloud-services, waaronder computing, data opslag, data analyse en machine learning. Het Google Cloud Platform biedt infrastructuur als een service (IaaS), platform als een service (PaaS) en serverless computing.