fbpx
  • nl
  • en

Mobile Development Cursussen

Mobile Development Cursussen

Mobiele apps draaien voornamelijk op mobiele telefoons en tablets van Android en iOS van Apple. SpiralTrain verzorgt zowel app development trainingen in Android met Java en Kotlin als ook trainingen in iOS met Swift and Objective C. SpiralTrain verzorgt ook crossplatform development trainingen Xamarin en PhoneGap. Bezoek onze LinkedIn, Facebook of Instagram pagina voor een impressie van SpiralTrain. Klik op onderstaande links voor meer informatie en het rooster.

Cursus Xamarin Mobile Development4 dagen€ 1999
Cursus Kotlin Programmeren2 dagen€ 1199
Cursus iOS Development met Swift5 dagen€ 2250
Cursus Swift Programmeren3 dagen€ 1400
Cursus iOS Development met Objective C5 dagen€ 2250
Cursus Objective C Programmeren3 dagen€ 1400
Cursus PhoneGap Programmeren2 dagen€ 1099
Cursus Xamarin Fundamentals2 dagen€ 1099
Cursus Android Fundamentals1 dag€ 499
Cursus Android Programmeren3 dagen€ 1499
Cursus iPhone Programmeren3 dagen€ 1499
Cursus Java ME Mobile Programmeren3 dagen€ 1499

De ontwikkeling van mobiele applicaties is vergelijkbaar met de ontwikkeling van web applicaties en heeft zijn oorsprong in de meer traditionele software development. Een cruciaal verschil is echter dat mobiele applicaties (apps) vaak specifiek worden geschreven om te profiteren van de unieke functies die een bepaald mobiel device biedt. Een gaming-app kan bijvoorbeeld worden geschreven om te profiteren van de accelerometer van de iPhone.
Een manier om ervoor te zorgen dat applicaties optimale prestaties op een bepaald device laten zien, is door de applicatie (app) native voor dat device te ontwikkelen. Dit betekent dat de code op een laag niveau specifiek is geschreven voor de processor van een bepaald device. Wanneer een app op meerdere operating systemen moet worden uitgevoerd, is er echter weinig of geen code die kan worden hergebruikt. De applicatie moet in feite worden herschreven voor elk specifiek device.
In de toekomst wordt verwacht dat een meerderheid van de ontwikkelingsinspanningen op het gebied van mobiele toepassingen zich zullen richten op het maken van op de browser gebaseerde toepassingen die apparaatonafhankelijk zijn. Browser-gebaseerde applicaties zijn eenvoudig websites die zijn gebouwd voor mobiele browsers. Dergelijke sites zijn gebouwd om snel te laden via een mobiel netwerk en hebben een gebruiksvriendelijke navigatie.