fbpx

JavaScript Cursus

Om een JavaScript cursus met succes volbrengen is kennis van HTML vereist. Voorafgaande kennis van programmeren is niet noodzakelijk maar wordt wel aangeraden. Wij leveren JavaScript trainingen op basis en advanced niveau. Ook kunt u bij ons terecht voor open source webapplicatieframework opleidingen. Zie de tabel hieronder voor een overzicht van onze trainingen.

JavaScript is een dynamische, ongetypeerde en geïnterpreteerde programmeertaal. JavaScript is gestandaardiseerd in de ECMAScript taal specificatie. Naast HTML en CSS is JavaScript één van de drie kerntechnologieën van de World Wide Web content. Het overgrote deel van de websites maakt gebruik van JavaScript en de taal wordt zonder plug-ins ondersteund door alle moderne browsers. JavaScript is prototype based en heeft first-class functions, waardoor het diverse programmeer paradigma’s ondersteunt zoals object georiënteerd, imperatief en functioneel programmeren. JavaScript heeft een API voor het werken met tekst, arrays, datums en reguliere expressies. JavaScript bevat echter geen I/O faciliteiten voor networking, data opslag of graphics. Voor deze zaken doet JavaScript een beroep op de host-omgeving waarin het is ingebed.
Hoewel er sterke oppervlakkige gelijkenissen zijn tussen JavaScript en Java met inbegrip naam van de taal, de syntax en de standard libraries, zijn het totaal verschillende talen die geheel verschillend werken.

Overzicht van onze Javascript Cursussen, Trainingen en Opleidingen

INT300JavaScript ProgrammerenOpen Rooster3 dagen
INT303Advanced JavaScript ProgrammerenOpen Rooster2 dagen
INT505jQueryOpen Rooster2 dagen
INT404Dynamic HTML with Dojo ToolkitOpen Rooster2 dagen
INT700Angular JS ProgrammerenOpen Rooster2 dagen
JVS880Angular Web DevelopmentOpen Rooster3 dagen
JVS600TypeScript ProgrammerenOpen Rooster2 dagen
JVS900ReactJS ProgrammerenOpen Rooster2 dagen
JVS700NodeJS ProgrammerenOpen Rooster2 dagen
INT500Ajax ProgrammerenOp Aanvraag3 dagen