fbpx
  • nl
  • en

JavaScript Cursussen

JavaScript Cursussen

JavaScript is de meest gebruikte script taal voor de client side van dynamische web applicaties. SpiralTrain verzorgt klassikale basis en advanced JavaScript trainingen. SpiralTrain verzorgt ook trainingen in JavaScript Frameworks als Angular en React. Bezoek onze LinkedIn, Facebook of Instagram pagina voor een impressie van SpiralTrain. Klik op onderstaande links voor meer informatie over de cursussen en het rooster.

Cursus JavaScript Programmeren 3 dagen € 1599
Cursus Advanced JavaScript Programmeren 3 dagen € 1650
Cursus ReactJS Programmeren 3 dagen € 1650
Cursus Angular Web Development 3 dagen € 1650
Cursus AngularJS Programmeren 2 dagen € 1199
Cursus VueJS Programmeren 3 dagen € 1650
Cursus Polymer Web Development 3 dagen € 1750
Cursus TypeScript Programmeren 2 dagen € 1199
Cursus NodeJS Programmeren 2 dagen € 1199
Cursus jQuery Programmeren 2 dagen € 1199
Cursus Dojo Toolkit Programmeren 3 dagen € 1650

JavaScript is een dynamische, ongetypeerde en geïnterpreteerde programmeertaal. JavaScript is gestandaardiseerd in de ECMAScript taal specificatie. Naast HTML en CSS is JavaScript één van de drie kerntechnologieën van de World Wide Web content. Het overgrote deel van de websites maakt gebruik van JavaScript en de taal wordt zonder plug-ins ondersteund door alle moderne browsers.

JavaScript is prototype based en heeft first-class functions, waardoor het diverse programmeer paradigma’s ondersteunt zoals object georiënteerd, imperatief en functioneel programmeren. JavaScript heeft een API voor het werken met tekst, arrays, datums en reguliere expressies. JavaScript bevat echter geen I/O faciliteiten voor networking, data opslag of graphics. Voor deze zaken doet JavaScript een beroep op de host-omgeving waarin het is ingebed.

Hoewel er sterke oppervlakkige gelijkenissen zijn tussen JavaScript en Java met inbegrip naam van de taal, de syntax en de standard libraries, zijn het totaal verschillende talen die geheel verschillend werken.