fbpx

JavaScript Cursussen

JavaScript is de meest gebruikte script taal voor de client side van dynamische web applicaties. SpiralTrain verzorgt klassikale basis en advanced JavaScript trainingen. SpiralTrain verzorgt ook trainingen in JavaScript Frameworks als Angular en React. Bezoek onze LinkedIn, Facebook of Instagram pagina voor een impressie van SpiralTrain. Klik op onderstaande links voor meer informatie over de cursussen en het rooster.


INT300JavaScript ProgrammerenOpen Rooster3 dagen
INT303Advanced JavaScript ProgrammerenOpen Rooster2 dagen
JVS880Angular Web DevelopmentOpen Rooster3 dagen
JVS900ReactJS ProgrammerenOpen Rooster3 dagen
JVS950VueJS ProgrammerenOpen Rooster3 dagen
JVS990Polymer Web DevelopmentOpen Rooster3 dagen
JVS600TypeScript ProgrammerenOpen Rooster2 dagen
JVS700NodeJS ProgrammerenOpen Rooster2 dagen
INT505jQuery ProgrammerenOpen Rooster2 dagen
INT404Dojo ProgrammerenOpen Rooster2 dagen
INT700Angular JS ProgrammerenOpen Rooster2 dagen
INT500Ajax ProgrammerenOp Aanvraag3 dagen

JavaScript is een dynamische, ongetypeerde en geïnterpreteerde programmeertaal. JavaScript is gestandaardiseerd in de ECMAScript taal specificatie. Naast HTML en CSS is JavaScript één van de drie kerntechnologieën van de World Wide Web content. Het overgrote deel van de websites maakt gebruik van JavaScript en de taal wordt zonder plug-ins ondersteund door alle moderne browsers. JavaScript is prototype based en heeft first-class functions, waardoor het diverse programmeer paradigma’s ondersteunt zoals object georiënteerd, imperatief en functioneel programmeren. JavaScript heeft een API voor het werken met tekst, arrays, datums en reguliere expressies. JavaScript bevat echter geen I/O faciliteiten voor networking, data opslag of graphics. Voor deze zaken doet JavaScript een beroep op de host-omgeving waarin het is ingebed.
Hoewel er sterke oppervlakkige gelijkenissen zijn tussen JavaScript en Java met inbegrip naam van de taal, de syntax en de standard libraries, zijn het totaal verschillende talen die geheel verschillend werken.