fbpx
  • nl
  • en
Vanaf 1 juni worden onze trainingen zowel klassikaal als virtueel op afstand georganiseerd. We volgen in onze ruime klaslokalen de richtlijnen van het RIVM met 1.5 meter afstand. We zijn je graag van dienst.

C en C++ Cursussen

C en C++ Cursussen

De talen C en C++ worden het meest gebruikt voor razendsnelle applicaties en voor embedded applicaties die de hardware benaderen. SpiralTrain verzorgt klassikale basis en advanced C en C++ trainingen. Ook verzorgen wij trainingen in de taal Rust die wel de opvolger van C++ wordt genoemd en in Objective C voor mobiele applicaties. Bezoek onze LinkedIn, Facebook of Instagram pagina voor een impressie van SpiralTrain. Klik op onderstaande links voor meer informatie over de cursussen en het rooster.

Cursus C Programmeren 5 dagen€ 2450
Cursus Advanced C Programmeren 3 dagen€ 1650
Cursus C++ Programmeren 5 dagen€ 2450
Cursus Advanced C++ Programmeren 4 dagen€ 2250
Cursus Modern C++ Programmeren 4 dagen€ 2250
Cursus Objective C Programmeren 3 dagen€ 1650
Cursus Rust Programmeren 3 dagen€ 1750

C is oorspronkelijk tussen 1969 en 1973 ontwikkeld door Dennis Ritchie bij Bell Labs. Het is gebruikt om een nieuwe versie van het Unix operating system te schrijven. Sindsdien is C uitgegroeid tot één van de meest gebruikte programmeertalen aller tijden met C-compilers van verschillende leveranciers die beschikbaar zijn voor het merendeel van de computer architecturen en operating systems. C is sinds 1989 gestandaardiseerd door het American National Standards Institute (ANSI) en vervolgens door de International Organization for Standardization (ISO).
C is een general-purpose en imperatieve programmeertaal. De taal C ondersteunt gestructureerd programmeren, lexicale variabele scope en recursie, terwijl een statisch type system veel onbedoelde operaties voorkomt. Door de manier waarop C is ontworpen heeft de taal constructies die efficiënt mappen op typische machine instructies. Daarom wordt C veel gebruikt in applicaties die voordien in assemby language waren gecodeerd zoals operating systems en embedded software.
C++ is een general-purpose programmeertaal. C++ heeft imperatieve, object-georiënteerde en generieke kenmerken, terwijl het ook faciliteiten heeft voor low-level memory manipulation. C++ is ontworpen met het oog op systeem programmering en het programmeren van embedded systemen met een beperkte resources. C++ is ook bij uitstek geschikt voor grote systemen waarbij de nadruk ligt op snelheid, efficiëntie en flexibiliteit. C++ is een gecompileerde taal waarvan implementaties beschikbaar zijn op vele platformen en die worden geleverd door verschillende organisaties waaronder de Free Software Foundation (FSF’s GCC), LLVM, Microsoft, Intel en IBM.